100 anys d’hockey a Terrassa

L’any 2010 es conmemorà el centenari del Club Deportiu Terrassa Hockey, degà d’aquest esport a tot l’estat espanyol, i l’entitat ens encarregà el projecte de la creació i aplicació de la imatge visual d’aquest aconteixement.

També varem fer el redisseny i modernització de l’escut històric del club i la seva aplicació als elements de la papareria corporativa, les publicacions, el merchandesing, etc… El resultat va ser tot un èxit, i aquí us mostrem alguns dels treballs realitzats.


Redisseny de l’escut històric de l’entitat.

Logotip conmemoratiu del 100 aniversari del Club.

Adaptació a segell conmemoratiu.

Aplicació de les dues imatges visuals creades a un display promocional.

Adaptació del logotip del centenari del Club a la secció de Tenis.

Samarretes dels models “Centenari” pels jugadors dels equips de hockey.