La imatge del Medi Ambient

Quan a principis del segle XXI l’Ajuntament de Terrassa va crear el Servei de Medi Ambient i Sostenibilitat va començar una relació amb Nexe Disseny Gràfic que ens ha permés en els últims vint anys treballar en multitut de projectes i campanyes de sensibilització de temes mediambientals per a la ciutadania; com el correcte reciclatge de residus, els serveis de les Deixalleries fixes i mòbil, l’implantació de la recollida de la materia orgànica, les jornades “Ecofòrum”, l’edició de llibres, les campanyes adreçades al infants com la “Setmana del Medi Ambient” i el “Nadal Sostenible”, l’edició de la revista “Essències”, etc…

Amb aquest volum tant variat de feines hem procurat dissenyar i aplicar una imatge visual molt potent i reconeixible per al Servei, sempre treballant amb uns colors i tipografies corporatius, i aquí us volem mostrar alguns dels logotips, campanyes i elements de comunicació que em creat en aquests anys.Fulletons informatius sobre la correcte separació del residus reciclables.Imatge visual corporativa de les jornades Ecofòrum dedicades a temes mediambientals.

Símbol del parc Agroforestal de Terrassa.

Logotip dels Camins Històrics de Terrassa i Entorns, per a aplicar als plànols dels divessos camins i al seu propi web. 2002.


Imatge visual del servei de recàrrega de vehicles elèctrics. 2012.
Imatge visual de la campanya “Adopta’m!”, per al Centre d’atenció d’Animals de companyia de Terrassa. Mostra de l’aplicació al web. 2009.

Cartell informatiu per a la campanya de reducció d’emissions NOx creada el 2016.

Disseny de la 1a pàgina web del Servei de Medi Ambient l’any 2008.


Imatge visual de la campanya Estalviem Aigua, i aplicació a un fulletó informatiu per a un dels barris de Terrassa.