40 anys de copes i música

Hi ha un local de copes que és un clàssic de de la nit terrassenca, el Reina Victória Bar. El Reina, com el coneix tothom, va obrir portes al centre de Terrassa l’any 1983, i el 2023 va celebrar el seu 40è aniversari.

Com a usuari del local i amic del propietari, el Salva, vaig rebre l’encàrrec de la creació de la imatge visual de l’aniversari i la seva aplicació a diferents elements de difusió.

El projecte gràfic, basat en la pròpia imatge corporativa del bar (també realitzada per mi fa molts anys enrera), utilitza el símbol del local per convertir-lo en part del logotip del 40 anys.Per començar calia fer saber a la clientela el 40è aniversari del local, i es van crear una série d’anuncis banners inicials per a les xarxes socials, anuncis per la premsa local, cartells i fulls informatius, etc… per donar la notícia.

Acaba la fase inicial del projecte (fer saber a tothom l’aniversari), es va anar evolucionant amb el simbol de l’aniversari, dotant-lo d’un conjunt de diferents orles, il·lustrades amb elements relacionats amb les copes i la música del bar. Aquestes son algunes de les creades com a banners, per anunciar diferents activitats.