“Teatro del bueno”

La participació en el projecte de creació de l’imatge visual de l’obra de teatre “Instruccions per fer-se feixista” va ser tot un un plaer, i em va permetre treballar amb un elenc artístic de luxe.

L’obra és una comèdia escrita per l’italiana Michela Murgia, i protagonitzada per la gran Mercè Aránega. L’adaptació i la dramaturgia corren a càrrec d’en Sergi Pompermayer, i tot plegat, sota la magistral direcció d’un bon amic, en Miquel Gorriz.

El projecte va començar a l’estiu del 2022, i mentre es treballava en l’adaptació i la direcció de l’obra, el director ja tenia vàries idees diferents de com hauriem de crear el cartell. Al principi es van esbossar aquelles idees per visualitzar-les i anar perfilant l’imatge final que es volia donar.

Després de les sessions fotogràfiques d’en David Ruano, que van aportar un conjunt de fotos magnífiques, va haver-hi un intents treball de proves a la recerca de la millor foto, les tipografies i la gamma cromatica adeqüada per a crear l’atmòsfera visual de l’obra, fins arribar al resultat final que va agradar a tothom.

Un cop decidit el disseny del cartell, procedirem als treballs d’adaptació d’aquesta imatge a diversos formats, horitzontals i verticals, per la creació d’anuncis banners per publicar a les xarxes socials, per a les cartelleres del teatres, etc…

El resultat final de tot el projecte és l’adaptació una comèdia, amb una bona imatge visual, que ha triomfat fent gira per tot Catalunya durant el 2023.

Com deia aquell… “Teatro del bueno!”, i si encara no l’heu vist, us la recomano!


Anunci Banner per a les xarxes socials

Adaptació de la imatge a un format vertical per a les cartelles dels teatres.